Promo en informatie

Veel tekstsoorten die al van oudsher bestaan, blijven nog steeds populair, zij het eventueel in een ander jasje:

  • Om promo te voeren en je project in de kijker te zetten, blijven flyers, folders en brochures een efficiënte methode. De combinatie van beeldmateriaal en tekst, die eigen is aan dit soort promomateriaal, heeft het meest succes als deze goed doordacht is. Een copywriter houdt zich professioneel bezig met dit samenspel tussen tekst en beeld.
  • Af en toe in de pers komen, het zorgt voor gratis promotie. Natuurlijk wil je het liefst positief en correct in beeld gebracht worden. Laat een copywriter je persberichten schrijven en win uit je moments of fame.
  • Wil je je klanten of achterban op de hoogte houden van speciale evoluties binnen je bedrijf of vereniging? Dan is van tijd tot tijd een nieuwsbrief uitsturen een goede oplossing. Hoewel nieuwsbrieven vroeger nog in papieren versie op de post gingen, wordt nu steeds vaker gewerkt met mailings. Wat het medium ook is, nog steeds is de inhoud van de nieuwsbrief het allerbelangrijkste. Een copywriter kan ervoor zorgen dat je brief ook effectief gelezen wordt.