Copywrite

Waarom een copywriter?

Een nieuwsbrief uitzenden, een website lanceren of up to date houden, scoren met social media, een blog updaten… Teksten schrijven is een noodzakelijk kwaad van je job. Je verliest er kostbare tijd aan, tijd die je zou kunnen spenderen aan die dingen waar je wél expert in bent. Bovendien is het resultaat misschien niet altijd zoals je het in je hoofd had. Je slaagt er wel in om een foutloze tekst te schrijven, maar de respons blijft uit.

Dan wordt het misschien tijd dat je een copywriter bij de hand neemt. Een copywriter:

  • Krijgt de woorden vlotter op papier en bespaart dus tijd.
  • Schrijf teksten die niet alleen taalkundig correct zijn, maar die bovendien vlot lezen én die verkopen.

Neem een copywriter bij de hand en maak de eenvoudige rekensom: tijd besparen + resultaat boeken  = dubbel winst, en dus de investering waard!

Een copywriter is een

  • Kunstenaar: een tekstschrijver is een schrijver, een woordkunstenaar. Het is net dat wat het verschil maakt tussen een copywriter en iemand anders: wij voelen aan waar een woord of zin hoort te staan. Wij goochelen met woorden en slagen er daarom in om vlot een samenhangende, sprekende tekst te produceren. Een tekst die de lezer weet te boeien, een tekst die verkoopt.
  • Vakman: een copywriter is daarnaast ook een vakman. Met eindeloos geduld en met veel kennis van zaken schaven we uw tekst bij tot er een pareltje ontstaat. Handwerk, uniek materiaal dat volledig aangepast is aan uw voorkeuren. En aan die van uw klanten.
  • Onderzoeker: Talent voor taal is één ding, maar een echte copywriter blijft investeren in zijn vak. Via social media en cursussen blijf ik op de hoogte van wat speelt in de wereld van de copy. Veranderingen in het SEO-landschap of in de marketingstrategieën blijven niet onopgemerkt en worden vlot geïntegreerd in de praktijk van mijn teksten. En dus ook in die van u.
  • Teamplayer: het mogen dan mijn woorden zijn, het moet steeds uw tekst worden. Een copywriter schrijft nooit alleen: de tekst ontstaat op basis van uw vragen, uw input, uw briefing. Daar doe ik dan mijn ding mee, maar u heeft steeds het laatste woord. In de afgesproken prijs is dan ook steeds één herziening inbegrepen.